GAZİANTEP / YAVUZELİ - Süleymanobası Ortaokulu

May

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İbrahim Halil ARSLAN ve Türkçe Öğretmenimiz Hande KESKİN'in hazırlamış olduğu 120 dakikalık kutlama programı okulumuzda icraa edildi.Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Yavuzeli okular arası mangala ilçe turnuvasında 2.olan 7/A sınıfı öğrencimiz Zeynep ÇEVİK Gaziantep İli Akıl ve Zeka oyunları il finaliine katıldı.

Mrt

5.6.7.ve 8.sınıflar için her iki haftada bir düzenli olarak yapmış olduğumuz deneme sınavlarının altıncısı bugün yapıldı.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Medine Asel AKBULUT tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü programı yapıldı.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Halil ARSLAN tarafından sınıflar arası mangala turnuvası yapıldı.Turnuvada dereceye giren öğrenci Yavuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüünün düzenlediği okullar arası mangala turnuvasında da dereceye girdi.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Yunus KÖSE tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü programı yapıldı

Ock

Yavuzeli İlçe Jandarma Trafik Ekipleri tarafından Okulumuz 7 ve 8. sınıf öğrencilerine trafik ve ilk yardım eğitimi verildi.

Ock

Okul geneli düzenli olarak her 15 günde bir uyguladığımız deneme sınavlarının 3.sü 12.01.2024 tarhinde yapıldı.

Ara

Yerli marlı haftası maksadıyla okuluuz öğrencilerinin getirmiş olduğu yöreye özgü yiyicek ve içecekler okul personeli ve öğrenciler ile beraber yenmektedir.Etkinlik sıraylatüm sınıflar tarafından yapılmaktadır.

Ara

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa ÖZSOY tarafından 10 Aralık İnsan hakları günü münasebetiyle okulumuzda  ''Gazze Temalı''etkinlik yapıldı.Emeği egeçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

15 günde bir yapılan okul geneli deneme sınavlarının ikincisi 8 Aralık 2023 tarihinde yapıldı.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Halil ARSLAN'ın organize ettiği okul içi futbol turnuvasında 8/A sınıfını 2-1 lik skorla yenen 8/B sınıfı şampiyon oldu.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Halil ARSLAN'ın hazırladığı öğretmenler günü programı çok amaçlı salonumuzda icra edildi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Sosyal Etkinlikler kapsamında okulumuzca Gaziantep Erikçe Macera Parkına gezi düzenlendi.Görevli eğitmenler rehberliğinde öğrencilerimiz keyifli vakitler geçirdi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü programı Matemetik Öğretmenimiz Havva SAR koordinatörlüğünde okulumuzda yapıldı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.